Дизайн-Конструювання - 1 місяць

950,00
грн.
У ВАС Є МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ ПО АКЦІЇ ОДИН МІСЯЦЬ КУРСУ. ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ АКЦІЇ, ВИ ЗМОЖЕТЕ ПРИДБАТИ ІНШІ МІСЯЦІ ЗА ПОВНОЮ ВАРТІСТЮ.

ПРО ЩО ЦЕЙ КУРС:
1. Будь-який виріб будується на основі якоїсь із геометричних фігур. Навчившись легко визначати, до якої геометричної фігури належить той чи інший виріб, ти зможеш точно змоделювати будь-який виріб. Курс дасть тобі здатність працювати самостійно та віддалено при вирішенні конструкторських завдань.
2. Для створення будь-якого виробу недостатньо лише якісної конструкції. Кожен матеріал має індивідуальні характеристики. Важливо вибрати або визначити матеріал, що найбільш оптимальний для дизайну, який ви хочете отримати. Наприклад, для отримання сукні, що хвилясно спадає, ти будеш шукати тонку рухливу структуру матеріалу, а для жакета з жорсткою формою менш рухливу тканину і клейові матеріали.
3. У світі налічується понад десять методик конструювання. Тобі важливо знати, чим вони відрізняються один від одного. Ми разом сконструюємо футболку за допомогою різних методик, щоб зрозуміти, яка з них підійде тобі.
4. Після того, як ти сконструювала основу плоского крою (без витоків), яка ідеально сидить на тобі – ми переходимо до етапу моделювання. За допомогою моделювання ти зможеш створити будь-який дизайн.
5. Навчишся створювати модельний ряд для портфоліо або міні-колекцій. Результатом курсу буде твій індивідуальний проект, який складається з моделей одягу із простих геометричних деталей.